Några företag vi jobbar med

Under åren har vi på Teamhälsan haft förmånen att hjälpa och samarbeta med både stora och små företag för att skapa välmående arbetsplatser. Nedan har vi samlat citat från några av dessa företag.

”Jag ser Teamhälsan som en personlig företagshälsovård, som vill förenkla för sina kunder. Vi har till exempel fått hjälp väldigt snabbt de gånger någon medarbetare har haft behov av stödsamtal. Dessutom har både medarbetarenkät och hälsoprofil genomförts på ett proffsigt sätt. Och hälsokontrollerna utförs på plats här hos oss. Det blir både effektivt och enkelt i och med att vår personal slipper åka iväg.”

Susanne Engerfalk, COO & HR-chef • HAFA Bathroom Group AB

Badrumsleverantören Hafas resa började 1962 med tillverkning i Halmstad och Falkenberg, därav namnet Hafa. Först ut var en numera klassisk badrumsmöbel helt i teak. Idag är företaget helhetsleverantör av produkter för hela det moderna badrummet. Alltid med passion för hantverk, form och funktion.    

”Professionella, mångsidiga och hjälpsamma. Så skulle jag vilja beskriva Teamhälsan. Alltid lösningsorienterade och duktiga på att ta hand om de mjuka värdena för individen och verksamheten. Det finns alltid en hjälpsamhet och lösningarna är bara ett samtal bort. Tillgängligheten och förståelsen är väldigt uppskattad.”

Erik Andersson, Ägare • Flyttningsbyrån i Halmstad AB

”Teamhälsan är en jättebra partner till vårt företag. Våra medarbetare är nöjda, inte minst med att det vid behov sker en uppföljning efter varje hälsokontroll. Vi är också nöjda med Teamhälsans flexibilitet och de korta beslutsvägarna. Dessutom uppskattar vi att det finns en kontinuitet i det personliga mötet med deras kontaktpersoner.”

Martin Bengtsson, Byggchef • ByggSjögren

ByggSjögren är ett privatägt bygg- och fastighetsförvaltande företag i Halmstad med uppdrag åt kunder främst i Halland. ByggSjögren grundades 1975 och sysselsätter idag ett 70-tal personer.

Vi vill vara en arbetsgivare som bidrar till att stärka medarbetarnas fysiska och psykiska hälsa – och för mig är det viktigt med ett hälsosamt ledarskap. Avtalet med Teamhälsan är en trygghet både för företaget och medarbetarna. De utför regelbundna hälsokontroller och är tillgängliga för särskilda insatser. Dessutom finns kunskap om ergonomi och andra specialisttjänster att tillgå vid behov. Personalen är vår viktigaste resurs, därför är vi självklart angelägna om allas välmående och att förhindra uppkomsten av problem.”

Åsa Ragnarsson, godkänd revisor och verksamhetsansvarig • LR Akridi

”Vi har under lång tid samarbetat med Teamhälsan. De utför hälsokontroller på plats hos oss, vilket sparar tid och uppskattas av vår personal. Teamhälsan hjälper oss också att återföra medarbetare från sjukskrivning till arbete. Därtill genomför de arbetsmiljöundersökningar där personalens synpunkter samlas in via anonym enkät och återrapporteras på gruppnivå. Ledningen har även genomgått en utbildning i systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi jobbar för att skapa en god arbetsmiljö och i det arbetet är Teamhälsan en bra partner.”

Raymond Hultgren, fabrikschef • Charkuterifabriken

Charkuterifabriken är ett livsmedelsföretag som i huvudsak tillverkar och skivar pålägg och bacon, främst till ICA och Coop, men också under eget varumärke (Charkuterifabriken). Sedan 2018 levererar vi även färdiga lunchlådor till ICA.

”Vi upplever Teamhälsan som en partner med hög kompetens, lättillgängliga och flexibla. När vi ringer in och behöver hjälp så får vi ett fantastiskt bemötande av personal som är professionella, lyhörda och med en vilja att hjälpa till.”

Lena Mozelius, Ekonomichef/CFO  •   Nitator Automotive Group

Nitator som samarbetspartner erbjuder kunder, med högt ställda krav på Hållbarhet, säkerhet, kvalitet, miljö, leveranssäkerhet och flexibilitet, en komplett process med produktutveckling till och med en kundanpassad logistikfunktion av plåtkomponenter. Tillverkning sker i Sverige, Litauen och Kina. Nitator finns i både Oskarström och Hylte med ca 210 anställda.