fbpx

Bli en av oss-företagssköterskor sökes

Publicerad, 2021-04-28

Vi söker ”körglada” företagssköterskor som är intresserade av att utveckla vårt unika koncept ”Företagshälsa på väg”.

Konceptet innebär i att du åker ut med vår mobila företagshälsovård till kundföretag för genomförande av hälsoarbete. Husbilskonceptet är det som växer snabbast inom Teamhälsan och vi behöver därför rekrytera för att hantera efterfrågan.

Hälsoarbete innefattar hälsofrämjande insatser, såsom hälsokontroller, lagstadgade kontroller, arbetsmiljökartläggningar, utbildningar och rehabiliteringssamordning.

Du kommer att vara ute hos våra kundföretag en viss del av tiden men även schemaläggas på mottagningen i Halmstad. I din roll ingår det att ha ett kundansvar för de företag som har avtal med ”Företagshälsa på väg”. En del av tiden blir att utveckla konceptet och att besöka potentiella kunder.

Erfarenhet/utbildning:

Du är i grunden Leg. sjuksköterska och vi ser gärna att du har en vidareutbildning till företagssköterska eller distriktssköterska. Alternativt att du valt att bygga på din inriktning med utbildningar inom hälso och friskvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från företagshälsovård.

Dina personliga egenskaper:

Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, att du är social och har en förmåga och vilja till att samarbeta inom vårt team. För oss är det viktigt att du är initiativrik och kan entusiasmera andra.

En stor del av tiden bedrivs ute hos våra kunder, vilket gör att du måste ha intresse och förmåga att arbeta självständigt och med egen planering. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Körkort:

B körkort fordras och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Anställningsvillkor:

Vi har möjlighet att vara flexibla med tjänstgöringsgrad.

 Kontaktperson:

Jörgen Abrahamsson, 070-611 47 11, jorgen.@teamhalsan.se, VD

Ansökan:

Rekrytering sker löpande, dock sista ansökningsdag 210531. Vi tar emot ansökan via epost: jorgen@teamhalsan.se.